Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier pe DN 22C în zona gării Saligny din județul Constanța. Un autoturism și un autocamion implicate (galerie foto)

ro

08 Mar, 2019 16:00 3344 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această după amiază între localitățile Faclia și Stefan cel Mare din județul Constanța, în zona gării Saligny. 

Potrivit IPJ Constanța, din primele informații se pare că șoferul autoturismului a intrat în depășirea autocamionului, care la rândul său se afla în depășirea unui alt autoturism. 

În urma impactului autoturismul a fost aruncat în afara părții carosabile. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, în data de 08.03.2019, ora 14:10 un bărbat de 62 de ani a condus o autoutilitara pe DN 22C prin localitatea Saligny disnpre Medgidia către Cernavodă şi ajungand la km. 7, s-a angajat, fără să se asigure corespunzător, în depăşirea unui autoturism oprit pe marginea drumului şi a intrat în coliziune cu un autoturism (Audi A5), condus în aceeaşi direcţie de către un bărbat de 23 ani şi care se afla în depăşirea autoutilitarei.

În urma impactului, autoturismul Audi a părăsit partea carosabilă spre stânga, a intrat într-un canal de colectare a apei, după care s-a răsturnat. 

A rezultat vătămarea corporală uşoară a unui bărbat de 45 ani, pasager pe locul dreapta faţă în autoturismul Audi.

Sursa foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii