Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cum este să ai ghinion Accident rutier pe bulevardul Mamaia, în zona restaurantului Temple

ro

06 May, 2014 22:10 2941 Marime text
Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au fost sesizaţi cu puţin timp în urmă, prin apel la 112, că în municipiul Constanţa a avut loc un accident rutier.
Potrivit primelor informaţii, pe bulevardul Mamaia, în zona restaurantului Temple, un autoturism a lovit un pieton. Posibil ca acesta să fie rănit uşor.
UPDATE. Comunicat al Poliţiei Rutiere:
În data de 06.05.2014, în jurul orelor 21.45, P. F. (bărbat de 60 ani din municipiul Constanţa) a condus un autoturism pe strada Bucovinei din municipiul Constanţa, dinspre strada Nicolae Iorga către bulevardul Mamaia şi ajungând la intersecţie cu acesta, nu se asigură, pătrunde în intersecţie, nu acordă prioritate şi intră în coliziune cu un alt autoturism condus de O.M.G. (bărbat de 23 ani din oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa) pe bulevardul Mamaia, dinspre strada Mircea cel Bătrân către strada Ion Raţiu.
În urma impactului primul autoturism a fost proiectat pe trotuarul din faţa restaurantului Temple de pe bulevardul Mamaia unde a surprins şi accidentat pe M.A.-M. (femeie de 63 ani din municipiul Constanţa), care se afla pe trotuar.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii