Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofiţer SRI decedat Accident rutier mortal la ieșirea din Constanța

ro

03 Aug, 2013 10:29 4446 Marime text
În această dimineață, la ora 8.15, la ieșirea din Constanța pe drumul de mers spre Ovidiu, în zona magazinului Carrefour a avut loc un accident rutier. În evenimentul rutier au fost implicate două mașini. Din păcate, unul dintre șoferi a decedat.
Alte două persoane au ajuns la spital cu politraumatisme.
Potrivit unor surse, cel decedat era angajat al Serviciului Roman de Informatii. Politistii spun ca azi, in jurul orelor 08.10, V. V. G. ( bărbat, 39 ani, din Constanţa ) a condus un  autoturism pe Dn 2 A, dinspre mun. Constanţa către oraş Ovidiu şi ajungând la Km 204 + 100 metri, din cauza neatenţiei în conducere a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism  condus de P. D. ( bărbat, 56 ani, din Ovidiu ) , pe banda 1, dinspre oraş Ovidiu către mun. Constanţa.
În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a lui V. V. G. şi vătămarea corporală uşoară a lui  P. D. şi P. C. ( femeie,  52 ani, din Ovidiu ), pasageră pe locul dreapta faţă în auto condus de P. D.

UPDATE

Conform purtătorului de cuvânt al SRI, Sorin Sava, bărbatul care a decedat avea 40 de ani, era în timpul liber şi se afla la volanul maşinii personale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii