Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier la intrare în Amzacea, judeţul Constanţa. Un TIR încărcat cu lemne s-a răsturnat (galerie foto+video)

ro

16 May, 2018 07:17 6520 Marime text
În această dimineaţă, un accident rutier a avut loc la intrare în localitatea Amzacea, judeţul Constanţa. Potrivit primelor informaţii, un autocamion s-a răsturnat. Acesta era încărcat cu lemne.

Pompierii intervin pentru a preveni scurgerile de combustibil.

Conform IPJ Constanţa, din primele cercetări, se pare că două persoane ar fi rănite.

UPDATE: Oficial IPJ Constanţa. La data de 16 mai a.c., un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a condus un tir pe DN 38, dinspre localitatea Topraisar către Negru-Vodă, unde în dreptul km 23, pe fondul neatenției în conducere, a părăsit partea carosabilă către dreapta, răsturnandu-se. A rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului și a pasagerului din cabină.

UPDATE 2: Potrivit ISU Constanţa, o autospecială de la Garda de Intervenţie Chirnogeni asigură măsuri de prevenire şi stingere a unui posibil incendiu din pricina scurgerilor de combustibil. Două persoane conştiente, colaborante, au fost preluate de o ambulanţă SAJ şi transportate la spital.



Sursă foto şi video: IPJ Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mariana 16 May, 2018 07:58 NENOROCIRE INTRADEVAR ! ACUM AFLAM SI STATUTUL LEMNELORAR DOMNILOR ?SE FURA C-AN CODRU DIN PADURILE NOASTRE !