Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav pe DN 7-Vâlcea. Un TIR şi un autoturism înmatriculate în Constanţa, implicate. Patru victime (video)

ro

11 Jan, 2019 13:12 5548 Marime text
Accident rutier grav pe DN 7, între localităţile Milcoiu şi Blidari. Două tiruri şi un autoturism au fost implicate în teribilul eveniment. Unul dintre tiruri şi autoturismul sunt înmatriculate în judeţul Constanţa.

Potrivit ISU Vâlcea, patru persoane au fost rănite, dintre care una este în stare inconştientă. Se pare că două victime sunt încarcerate.

Inspectoratul pentru situații de urgență se deplasează la faţa locului cu o autospeciala de descarcerea, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, iar SAJ cu două ambulanţe.
 
Drumul în zonă este blocat.

UPDATE: Ultima victima descarcerata a intrat in stop cardio respirator, in prezent se efectuează manevre de resuscitare in ambulanta SAJ pe drumul catre UPU, la aceste manevre participand si un membru de pe descarcerare. Celelalte victime sunt constiente însă prezintă multiple traumatisme.

Din cele patru victime, echipajul SMURD a transport la spital o femeie, in vârstă de 47 ani, care prezenta un traumatism toracic si unul la membrul inferior stâng.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii