Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE LIVE VIDEO Imagini de la eveniment

ro

06 Jul, 2019 16:27 15403 Marime text
Un accident rutier grav a avut loc, cu puțin timp în urmă, la ieșire din Ovidiu, zona Celsy. Trei autoturisme au fost implicate iar două persoane se află în stare gravă, încarcerate în fiarele mașinilor. La fața locului se deplasează elicopterul SMURD.

„In urma unui apel primit la 112, am fost solicitati sa intervenim la un accident rutier. Din primele informatii, ar fi 3 autoturisme implicate, 5 persoane implicate in accident, din care 2 ranite grav, incarcerate, (una a fost deja extrasa), 2 ranite usor si un minor cu atac de panica. Forțele alocate sunt: o autospeciala de stingere, o autospeciala de descarcerare, Smurd C, Smurd B, in sprijin 3 echipaje Saj si elicopterul SMURD”, transmite ISU Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, din primele informații, un autoturism condus pe DN 2A, dinspre Ovidiu către Mihail Kogălniceanu iar la un moment dat a pătruns pe contrasens unde a intrat într-un alt autoturism. Au rezultat cinci victime: două din autoturismul care a pătruns pe contrasens și trei din al doilea.

Conform informațiilor noastre, una dintre victime este militar în cadrul Marinei la unitatea din Mangalia și are 24 de ani. Tânărul este din Medgidia.

Din cele cinci victime, două sunt intubate, transmite SAJ Constanța.

UPDATE 3: Astăzi, la spital, una din victime a fost declarată decedată, relatează Purtătorul de Cuvânt al SAJ Constanța.

UPDATE 2: Potrivit SAJ Constanța, două persoane - adulți - sunt în comă, doi copii de 6 și 14 ani au traumatism la coloana cervicală și un adult are traumatism la un picior.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2A, la ieşirea din localitatea Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, a avut loc un accident în care au fost implicate trei autoturisme. În urma coliziunii, trei persoane au fost rănite, la faţa locului fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD. Circulaţia rutieră este întreruptă în ambele sensuri până la decolarea aeronavei.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii