Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Oficial de la IPJ Accident rutier, grav, în Mamaia Nord. Două victime. Tânăr olandez lovit pe trecere. Şoferul a fugit numărul maşinii a rămas (galerie foto+video)

ro

29 Jul, 2018 04:10 11569 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu câteva minute, pe bulevardul Mamaia, din Mamaia Nord, în dreptul Campingului S.
 

Doi tineri, o fată şi un băiat, ultimul cu cetăţenie olandeză, au fost loviţi de un autoturism înmatriculat în Bucureşti, în timp ce se aflau pe trecere de pietoni.

Şoferul, potrivit martorilor, a fugit de la locul evenimentului, dar numerele autoturismului ce pare a fi un Volkswagen Golf, culoare gri metalizat, au rămas la locul faptei.

Cele două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţia a demarat o anchetă găsirea şoferului fugar dar şi pentru a elucida cum a avut loc accidentul şi cine se face vinovat de producerea lui.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanta: 

Astăzi, în jurul orei 03.08, un bărbat, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DC 86, în localitatea Năvodari, dinspre Constanța către Navodari și, ajungând la marcajul pietonal din dreptul campingului Soleil, a surprins si accidentat ușor doi tineri, de 20, respectiv 18 ani, care s-au angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, din stânga conducătorului auto.

 După producerea accidentului rutier acesta a părăsit locul faptei fara încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat în jurul orelor 07.30. 

Polițiștii rutieri au stabilit că bărbatul se afla sub influenta băuturilor alcoolice - 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sursa foto si video: ZIUA de Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii