Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav în judeţul Călăraşi. Un autocar s-a răsturnat. Planul roşu de intervenţie, activat (galerie foto)

ro

30 Apr, 2019 18:13 2904 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această după amiază pe un drum judeţean din judeţul Călăraşi. 

Din primele informaţii un autocar s-a răsturnat din cauza vântului. A fost declanșat planul roșu de intervenție. 

La fața locului au ajuns ambulanțe, pompierii și Poliția. 

„A fost activat planul roșu. 40 de persoane sunt implicate. Se pare că la momentul de față sunt șapte victime. Una are traumatisme mai severe, alta are traumatisme ușoare. La fața locului intervin forțe de la ISU Călărași și ISU Ialomița și sunt acolo și 3 echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță. Nu cunosc cauza la acest moment. Acum intervenim pentru salvarea victimelor”, a spus Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt ISU Călărași, la Antena 3.  

 Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul.

Evenimentul rutier a avut loc în apropierea localităţii Brâncoveni din judeţul Călăraşi. 

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat înbtr-o intervenţie la un post TV că în autocar sunt 39 de pasageri. Autocarul a fost aruncat pe câmp. Parbrizul a fost spart, mai multe persoane fiind rănite. 

UPDATE

Un număr de 12 persoane au primit asistenţă medicală la locul producerii accidentului rutier de la Drajna, când un autobuz cu 39 de pasageri s-a răsturnat, iar patru dintre victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Slobozia, pentru investigaţii suplimentare, a informat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) citat de Agerpres.ro

Sursa foto: ISU Călăraşi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii