Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav cu patru victime. Iată despre ce este vorba (galerie foto)

ro

02 Dec, 2013 08:07 3674 Marime text
Accident rutier pe DN 2A la Hanul Morilor. Coliziune între două autoturisme. Potrivit primelor informaţii este posibil să existe trei victime. Una dintre ele se află în stare gravă.

Azi, în jurul orelor 07.39, o femeie, de 25 ani, a condus un autoturism pe DJ 223, dinspre localitatea Topalu către DN 2A şi ajungând la intersecţia cu DN 2A, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier „Stop”, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 36 ani, pe DN 2A, dinspre Hârşova către Constanţa. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto şi vătămarea corporală uşoară a unei fete, de 23 de ani, a unui bărbat, de 38 de ani, precum şi vătămarea corporală gravă a unei femei, de 35 ani), toţi pasageri cel de-al doilea auto.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dosoftei Andreea-Marina 03 Oct, 2014 02:49 Vatamare corporala usoara? Daca nu imi iesea nici un organ pe afara inseamna ca nu am nimic? Am avut hemoragie interna, in zona Morrison, lobul inferior al ficatului zdrobit, iar dragii nostri medici de la SJ Constanta, pana nu mi-am pierdut cunostinta de tot ( dupa miezul noptii) mi-au facut o laparascopie sa opreasca sangerarea. Mai nou am aflat ca am leziuni ale coloanei vertebrale, mai ales in zona cervicala care nu pot fi tratate prin fizioterapie sau doar medicamentatie. Ma asteapta o encefalograma, sa vedem care sunt si cat de grave sunt leziunile creierului, deoarece din a 3-a zi de spitalizare am stari convulsive. Si Anabela, nu a stiut decat sa-si trimita iubitul a doua zi sa ii spuna mamei mele sa nu aibe pretentii, "sa nu ne suparam".