Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două evenimente, patru morţi Accidente rutiere grave cu victime încarcerate

ro

18 Aug, 2013 05:40 3515 Marime text
Salvatorii de la SMURD din cadrul ISU Constanţa au fost anunţaţi prin telefonul de urgenţă 112 că s-a produs un accident rutier grav cu victimă încarcerată.
Evenimentul are loc la la ieşire din Cernavodă spre comuna Cochirleni.
Salvatorii au scos din maşină corpul unui tânăr care murise deja.

Oficial:

Azi, în jurul orelor 05.35, un tânăr, de 24 ani, din Cernavodă, a condos un autoturism, pe  DJ 223, dinspre Cernavodă către Cochirleni. În momentul în care a ajuns la km. 57 pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto.

Un alt accident grav a avut loc între Plopeni şi Chirnogeni.

Aici, în jurul orei 04.00, trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, au ars de vii într-un autoturism care s-a izbit de un copac şi a luat foc.
Nimeni nu ştie cum s-a întâmplat nenorocirea pentru că nu au existat martori la eveniment. Apelul pe telefonul de urgenţă a venit de la un şofer care trecea întâmplător prin zonă. 

Oficial:

Azi, în jurul orelor 04.17, am fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de producerea unui accident rutier pe Dj 395 la ieşire din localitatea Plopeni. Din primele cercetări la faţa locului s-a stabilit faptul că un autoturim care circula dinspre Chirnogeni către Plopeni pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă a părăsit partea carosabălă şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. Ulterior impactului autoturismul a luat foc. Au fost descoperite trei persoane carbonizate. Cercetările continuă pentru identificarea persoanelor şi pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii