Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Dis de dimineaţă. Accident rutier, cu o victimă, în Constanţa. Șoferul era urmărit de poliție. Era beat și fără permis

ro

30 Jan, 2020 05:17 5015 Marime text
 
Un accident rutier a fost anunţat, în jurul orei 05.00, la Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanţă al judeţului Constanţa.

Potrivit apelantului evenimentul rutier a avut loc, în sensul giratoriu din Inel II, la intersecţia străzilor Dezrobirii cu Eliberării din municipiul Constanţa.

Acesta a mai spus operatorilor de telefonie din dispecerat că o persoană este rănită.

La locul indicat a fost trimis un echipaj medical de prim ajutor şi tot acolo se află şi echipaje ale poliţiei Rutiere Constanţa.

UPDATE ora 11.00. Oficial de la IPJ Constanța
 
La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 04.40, polițiști din cadrul Secției 2 au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, însă conducătorul auto nu s-a conformat, încercând să se sustragă verificărilor.
 

Poliţiştii au plecat în urmărirea sa, moment în care vehiculul s-a oprit peste bordura unei intersecții, ca urmare a vitezei cu care circula.
 
Bărbatul care se afla la volanul autoturismului a încercat să fugă, polițiștii reușind să-l imobilizeze în scurt timp.
 


În urma cercetărilor, s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 
Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la spital pentru prelevarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii