Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:01 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2. Tamponări în zona Feteşti- Drajna Accidente pe Austostrada Soarelui. Cinci autovehicule, implicate

ro

24 Jul, 2016 20:10 1646 Marime text

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în urmă cu aproximativ o oră, pe autostrada A2,  la kilometrul 50+500 de metri (către Bucureşti), între Lehliu-Gară şi Fundulea, s-a produs o tamponare în care au fost implicate trei autovehicule. Acestea sunt imobilizate pe banda unu, urmând să fie scoase pe banda de urgenţă. În acest moment se circulă pe banda a doua, motiv pentru care s-au format coloane de autovehicule.

Alte două tamponări, în care au fost implicate câte două maşini, s-au produs la kilometrii 53 şi 88. Acestea au fost scoase pe banda de urgenţă.

UPDATE 2, ora 20:24

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în urmă cu puţin timp, pe autostrada A2, traficul rutier a fost reluat pe ambele benzi la kilometrul 50+500 de metri, pe sensul de mers către Bucureşti, între Lehliu-Gară şi Fundulea. Circulaţia s-a desfăşurat doar pe banda a doua, din cauza unui accident uşor în care au fost implicate trei autovehicule. Acestea au fost scoase pe banda de urgenţă, urmând să fie ridicate de autoplatforme. În zona accidentului încă se circulă în coloană, dar traficul se va fluidiza în scurt timp.

UPDATE, ora 20:16

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (20:00), pe autostrada A2, la kilometrul 126, între Feteşti şi Drajna, se circulă îngreunat pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti, din cauza unei tamponări în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre acestea rămăsese imobilizat pe banda a doua, iar celălalt pe prima. Au fost scoase pe banda de urgenţă, urmând să fie ridicate de autoplatforme.

Benzile de circulaţie au fost eliberate, dar în zona accidentului se circulă cu viteză redusă, pentru că mulţi automobilişti încetinesc pentru a observa (chiar fotografia) maşinile avariate. Le recomandăm să respecte semnalele de mărire a vitezei făcute de poliţişti.

Citeşte şi: Trafic intens pe Autostrada Soarelui. Distracţia pe litoral a luat final, urmează lungul drum spre casă

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii