Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident cumplit Tânăr mort după ce a izbit pilonul unei pasarele

ro

04 Dec, 2018 19:24 3920 Marime text
Un tânăr în vârstă de 27 ani a murit, marţi seara, după ce a izbit cu maşina pilonul unei pasarele auto din municipiul Bistriţa, scrie Antena3.ro.

Accidentul s-a produs în apropierea sediului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

În ciuda intervenţiei rapide a echipajelor de salvare, şoferul, domiciliat în municipiul Bistriţa, a fost găsit în afara autoturismului cu leziuni incompatibile cu viaţa.

Maşina pe care o conducea a fost distrusă aproape în totalitate în urma impactului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili condiţiile în care a survenit decesul conducătorului auto.


UPDATE 

Potrivit Observator TV, A. P. , tânărul care a murit după ce și-a distrus mașina în piciorul unui pod din Bistrița, avea 27 de ani. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii. Potrivit presei, tragedia s-a produs la doar câteva ore după pronunțarea divorțului de soție.

A.P. în vărstă de  27 de ani, era inginer-șef la un service auto. Marți seară, în jurul orei 18, a murit în tragedia produsă pe strada Industriei din Bistrița.

Mașina tânărului s-a dus în viteză către stâlpul de susținere al unei pasarele. Automobilul s-a lovit de piciorul podului și s-a făcut praf.

Polițiștii din Bistrița iau în calcul inclusiv varianta sinuciderii, mai ales că nu ar fi urme de frânare la locul tragediei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii