Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident cu șase victime la ieșirea din Tariverde-județul Constanța. Un microbuz și un autoturism implicate. Pescari din Medgidia răniți în accident. Unul a decedat (galerie foto-video)

ro

06 Nov, 2017 06:48 22118 Marime text
Un grav accident a avut loc în această dimineață, la ieșire din Tariverde pe sensul de mers către Constanța.

Medicul Diana Claudia Tatarici spune că este vorba despre șase victime printre care și o persoană decedată.

Potrivit primelor informații într-o curbă destul de periculoasă două autoturisme s-au tamponat, ambele ieșind în afara carosabilului, pe câmp.

Una din mașini este răsturnată în șanțul de la marginea șoselei.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 6 noiembrie a.c.,polițiștii constanteni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier, care a avut loc pe DN22, unde un conducător auto, care se deplasa dinspre Constanța catre Tulcea, din cauza neatenției și a neadaptarii vitezei la condițiile de drum, a pătruns pe sensul opus, intrând in coliziune cu un microbuz-transport persoane. In urma accidentului rutier a rezultat decesul pasagerul (dreapt,spate) din auto si vătămarea corporală ușoară a altor 7 persoane. S a întocmit dosar de cercetare penală.

UPDATE. ora 8.00

La fața locului au ajuns și inspectorii ISCTR. 

UPDATE. ora 7.35

În microbuzul implicat în accident se aflau muncitori, iar în autoturism erau câțiva bărbați din Medgidia care mergeau către Mihai Viteazu la pescuit. În urma impactului extrem de violent roțile de la autoturismul Renault au fost aruncate la zeci de metri distanță în câmp. 

UPDATE. ora 7.25

În accident a fost implicat un autoturism Renault și un microbuz de călători. Persoana care a decedat era în autoturism. În urma impactului microbuzul s-a răsturat, iar autoturismul a fost grav avariat. Autoturismul circula în direcția Constanța - Tulcea, iar microbuzul din sens opus. Ambele sunt înmatriculate în județul Constanța. 

Potrivit Infotrafic pe un fir, alternativ, se circulă pe DN22 (E87) Constanţa – Tulcea, în zona localităţii constănţene Cogealac, din pricina unei coliziuni între două autovehicule.

UPDATE. ora 7.15

În urma accidentului o persoană a decedat iar alte cinci au fost rănite, fiind conștiente, diagnosticate cu politraumă. Alte trei persoane au refuzat transportul la spital. La fața locului au intervenit un echipaj SMURD C1 și o ambulanță SAJ C2, ambele de la Constanța și trei echipaje B2 de la Năvodari, Cogealac și Constanța. 
 
.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii