Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A suferit un infarct când s-a trezit cu mascaţii în casă!

ro

20 Apr, 2016 19:41 6783 Marime text
 
Un bărbat din Arad, suspectat că vindea ţigări netimbrate, a făcut infarct şi a murit, după ce mascaţii au intrat peste el în casă pentru a face percheziţii.
 
Mascaţii ar fi descins la locuinţa bărbatului în urma unei sesizări în care se preciza că acesta s-ar fi ocupat cu vânzarea de ţigări la negru.
 
Echipajul de pe ambulanţă a încercat să-l readucă la viaţă pe bărbat, însă acesta nu a răspuns la manevrele de resuscitare.  
 
„Ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat, miercuri, 20 aprilie, trei percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. În timpul efectuării percheziţiilor, unui bărbat de 54 de ani i s-a făcut rău în curtea unui imobil. A fost solicitată ambulanţa pentru a i se acorda sprijin medical. În ciuda acestui fapt, bărbatul a decedat. În urma percheziţiilor au fost depistate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 19.180 fire ţigarete”, a declarat, pentru aradon.ro, inspectorul de poliţie Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii