Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A refuzat să ofere autorităţilor informaţii despre utilizatorii Facebook şi a fost reţinut!

ro

01 Mar, 2016 19:39 1823 Marime text
 
Publicaţia Le Figaro a anunţat că vicepreşedintele diviziei Facebook pentru America Latină, Diego Dzodan, a fost reţinut de poliţia braziliană, după ce a refuzat să ofere autorităţilor informaţii despre unii utilizatori ai reţelei sociale.
 
"Aceste informaţii au fost solicitate în scopul furnizării de dovezi care urmau să fie folosite într-o anchetă ce vizează activităţi de crimă organizată şi traficul de droguri", a precizat, astăzi, Poliţia din Sao Paulo într-un comunicat, citat de zf.ro.
 
Poliţia din Sao Paulo a explicat că Dzodan, cetăţean argentinian, a fost arestat în baza unui ordin emis de un tribunal din statul Sergipe din nord-estul Braziliei. Acesta este acuzat că a ignorat un ordin judiciar emis în cadrul unei investigaţii secrete ce vizează activităţi de crimă organizată şi trafic de droguri.
 
Un judecător brazilian a blocat în decembrie serviciul de mesagerie WhatsApp deţinut de Facebook, după ce conducerea a refuzat să ofere informaţii poliţiei despre utilizatori.
 
Populaţia braziliană este una dintre cele mai mai utilizatoare din lume de reţele sociale precum Facebook, WhatsApp şi Twitter.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii