Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit Zoran Kurtes, antrenorul HCM-ului

ro

08 May, 2010 12:56 2494 Marime text

zoran1_des.jpgSârbul Zoran Kurtes, antrenorul principal al Handbal Club Municipal a decedat în această noapte, în jurul orei 23.30.

Kurtes urmărea un meci de baschet în compania unui prieten când şi-a pierdut cunoştinţa şi, într-un minut a trecut în lumea celor drepţi. Directorul HCM, Ali Nurhan spune că antrenorul nu a dat nici un semn de boală, fiind un om ponderat, care făcea mult sport. „Totul s-a întâmplat în camera lui de hotel, la Flora. Nu a dat niciodată un semn de boală. A avut o mare bucurie că HCM câştigase titlul. Eu, personal sunt puţin bulversat pentru că pregătisem un plan minuţios cu el ca să repetăm performanţele de anul acesta. Visam să atingem performanţe mari cu HCM şi acum totul s-a năruit. Păcat de tinereţea lui şi de cei doi băieţi şi de soţia lui", a mai spus Nurhan. Zoran Kurtes avea 45 de ani şi antrena HCM-ul din septembrie 2008.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 09 May, 2010 08:58 ARMA PSIHOTRONICA exista si ataca la comanda,precum MAFIA. Cine are nevoie de ”reglari de conturi” se poate adresa posesorilor EI.Nu lasa urme si nici martori...