Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:33 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După Paul Grigoriu, a mai murit o importantă voce a radioului românesc

ro

04 Apr, 2015 19:50 1457 Marime text
 
Cunoscutul profesionist de radio Valeriu Ştefan a încetat din viaţă conform unui comunicat al Radio România.

Ca și când o despărțire nu era îndeajuns de dureroasă, a plecat de la Radio România Iași și Valeriu Ștefan, profesionist de excepţie al radioului public, realizator de emisiuni și cantautor, potrivit România Actualităţi.Figură emblematică a mass-media din Moldova şi a postului Radio România Iași, Valeriu Ştefan a fost permanent în contact cu ascultătorii săi încă din anii '90. Împreună cu echipa radioului a poposit deseori în mijlocul locuitorilor din Moldova, vorbindu-le oamenilor despre istoricul, tradiţiile şi obiceiurile locurilor.

De-a lungul carierei sale profesionale a ştiut, cu experienţă, abilitate şi profesionalism, să adune în jurul său şi să îndrume numeroși tineri, pe care i-a regăsit ulterior în multe alte instituţii media din țară. Cu mult talent și cu o voce remarcabilă, Valeriu Ștefan va rămane în memoria tuturor ca un autentic jurnalist, creator de radio, învățător, cantautor.

Funeraliile cunoscutului om de radio, Valeriu Ștefan, vor avea loc luni, 6 aprilie, începând cu ora 14,00, la cimitirul „Sf. Vasile" din Iași.

Vezi și UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUŢI OAMENI DE RADIO DIN ROMÂNIA A FOST GĂSIT MORT ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii