Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:14 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE4. Asiguratorul va da CJC un elicopter identic cu cel prăbuşit în Siutghiol A început şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa

ro

16 Jul, 2015 12:11 1365 Marime text
 
La Consiliul Judeţean Constanţa a început şedinţa ordinară a aparatului administrativ. Pe ordinea de zi sunt 30 de proiecte de hotărâre, unul fiind adăugat suplimentar, faţă de cele 29 anunţate iniţial. Este vorba despre aprobarea Convenţiei dintre judeţul Constanţa, Inspectoratul General de Aviaţie al MAI şi Airbus Helicopters SA.

UPDATE4


Adrian Gâmbuţeanu, directorul RAJDP prezintă raportul de activitate al Regiei. "Am aflat din presă că domnul Gâmbuţeanu are privilegiul de a prezenta situaţia Regiei", a spus Cristinel Dragomir. Situaţia este tensionată.

​Potrivit lui Adrian Gâmbuţeanu, Regia are datorii totale de aproape 28 de milioane de lei către furnizori, dar şi CJC are o datorie de 11 milioane de lei către Regie, reprezentând cheltuieli cu leasinguri, înfiinţări de păduri etc. "Dacă nu eram nevoiţi să plătim aceste leasinguri, Regia avea acum datorii mult mai mici".

Răspunsul lui Cristinel Dragomir: "Credeţi că o să vă plătească cineva lucrările de la Herghelia Mangalia, lucrări care nu sunt făcute pe domeniul public? Nu există niciun contract pentru aceste lucrări, minţi cu neruşinare! Aţi venit să ne prezentaţi un raport care arată că la Regie e lapte şi miere, când, de fapt, Regia se află într-o groapă din care nu mai poate ieşi curând. Dacă credeţi că veţi primi bani pe parteneriate făcute pe vorbe vă înşelaţi. Cât sunt eu vicepreşedinte nu veţi primi aceşti bani".


Citeşte şi ATAC LA VICEPREŞEDINTELE CJC CRISTINEL DRAGOMIR. GÂMBUŢEANU - „REZULTATUL MEU LA INTERVIU A FOST MODIFICAT“

UPDATE3


Aproape toate proiectele au trecut cu unanimitate de voturi, 31, pentru că după începerea şedinţei în sală a mai ajuns un consilier. La început erau prezenţi doar 30.

UPDATE2


Conform Convenţiei, asiguratorul va pune la dispoziţia CJC un elicopter similar celui prăbuşit în lacul Siutghiol.

Cei 30 de consilieri prezenţi în sală la începutul şedinţei au aprobat convocatorul.

UPDATE

Consilierul george Măndilă a întrebat ce s-a întâmplat cu raportul de oportunitate pentru Pavilionul expoziţional. Vicepreşedintele cu atibuţiuni de preşedinte, Cristinel Dragomir a răspuns: "Suntem în proces de evaluare. S-a contituit comisia de reevaluare, e un volum mare, având în vedere numărul de imobile care trebuie reevaluate. Azi a venit raportul pentru pavilion, vom discuta în următoarea şedinţă".Citeşte şi DOSARUL LUI CONSTANTINESCU PRIVIND ELICOPTERUL PRĂBUŞIT ÎN SIUTGHIOL, PE MASA CONSILIERILOR JUDEŢENI

Ti-a placut articolul?

Comentarii