Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE A început şedinţa CJC Constanţa

ro

08 Dec, 2015 12:33 1700 Marime text
 
În cadrul şedinţei sunt prezenţi 29 de consilieri judeţeni. Convocatorul şedinţei în forma actualizată, cu zece proiecte pe ordinea de zi, a fost aprobat. 
 

UPDATE, 12.50:


Astăzi, înainte de începerea şedinţei pe orinea de zi au mai fost incluse alte două proiecte de hotărâre. Astfel, la cele opt proiecte anunţate iniţial au mai fost publicate: proiectul privind incheierea Protocolului de Colaborare Interinstituţională între Consiliul Judetean Constanţa şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) pentru implementarea a trei proiecte. Al doilea proiect adăugat a fost cel privind exprimarea acordului referitor la constituirea Judeţului Constanţa ca parte civilă într-un proces penal.
 
"Propun să ne constituim parte civilă în acest dosar pe întreaga sumă, nu doar pe banii pe care i-am plătit noi. În cazul în care ni se aplică de la UE o corecţie deplină, să avem de unde să ne recuperăm banii. Trebuie să facem, o nouă licitaţie pentru diferenţa de lucrări rămase. Dacă până în iunie 2016 nu vom avea finalizat proiectul, putem pierde întreaga finanţare. Practic, UE poate să ne ceară toată suma înapoi. Este vorba de contractul cu cea mai mare valoare pe care îl care CJC în derulare în acest moment. Valoarea totală este de 74.236.948 lei.", a precizat Cristinel Dragomir, vicepreşedintele CJC.
 
Consilierii judeţeni au votat în unanimitate pentru constituirea CJC ca parte civilă.


Citeşte şi: Şedinţă extraordinară. CJC se constituie parte civilă în dosarul Capidava
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii