Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A cântat „peste tot în Constanța“, iar acum concurează la Vocea României

ro

20 Oct, 2012 09:56 2041 Marime text

teodora-secui_size8.jpgTeodora Secui are 21 de ani, este studentă și este din Constanţa și a reușit să impresioneze aseară juriul de la Vocea României, Sezonul 2, dar și să-i facă pe cei trei bărbați din juriu să regrete că nu s-au întors să o aleagă în echipa lor.

Constănțeanca a cântat melodia „A woman's worth" a lui Alicia Keys şi a convins-o pe Loredana să se întoarcă în ultima secundă. Aceasta i-a spus juratei că a cântat „peste tot în Constanța".

Vestimentaţia tinerei a făcut furori. În timp ce Smiley a întrebat-o pe Teodora dacă este îmbrăcată cu o rochie sau doar cu o bluză, pe Marius Moga a început să-l „strângă" papionul.

Teodora le-a declarat celor de la protv.ro că a început să cânte la vârsta de 7 ani. „Părinții mei m-au dus la un casting care se făcea la Radio Neptun, căutau copii talentați. Am luat preselecția și de atunci până la 17 ani am tot luat lecții de canto cu diverși profesori la Palatul Copiilor din Constanța și Mangalia. Nu moștenesc de la nimeni acest talent. Mama mi-a insuflat dragostea pentru muzică, este o mare fană a muzicii. Nu exista zi sa nu mă trezesc cu muzica la maxim, am ascultat foarte multă muzica de mică", a mărturisit Teodora.

Constănțeanca susține că de ceva vreme cântă prin București, Constanța în diverse baruri, la evenimente, iar vara pe litoral.

Teodora a mărturisit că principalul motiv pentru care am participat la Vocea României este acela ca vrea să vadă cine este cu
adevărat și cât de departe poate să meargă cu muzica.

Sursa foto: protv.ro


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii