Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:49 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

88 de polițiști supraveghează Centrele de examinare pentru Bacalaureat în județul Constanța

ro

08 Jun, 2015 13:33 683 Marime text
 
Peste 80 de poliţişti constănţeni acţionează suplimentar, pentru desfăşurarea în condiţii de linişte şi siguranţă a examenului de Bacalaureat. 
 
Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, şeful Poliţiei Române, chestorul general de poliţie Petre Tobă, a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acţionează pentru liniştea şi siguranţa comunităţii.
 
Astfel, pe durata examenului naţional de Bacalaureat, 88 de poliţişti constănţeni vor acţiona, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.
 
Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 60 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, 11 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la alte structuri.
 
Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, centrele de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale poliţiştilor.
 
De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii