Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

55.000 de romani au mers la mare in weekend. Au gasit doar nori si ploi (video)

ro

11 Jul, 2010 01:21 1345 Marime text

Si au mai gasit ceva! Un steag rosu abordat de salvamari, semn ca marea a fost extrem de agitata. Cu toate acestea, nimeni nu a vrut sa plece de pe litoral.

Vremea posmorata nu i-a trimis acasa pe turisti. Cei mai multi, in jur de 25.000 sunt in Mamaia si alte cateva mii de oameni isi petrec vacanta la Eforie.

Cum soarele nu e de gasit, majoritatea turistilor si-au impartit timpul intre plaja la umbra si o baie in mare, chiar daca acest lucru era interzis. Apa marii a fost destul de agitata si cam rece.

Printre turisti erau si multi nemultumiti, mai ales cei care erau de cateva zile in vacanta si care au prins doar o zi cu soare adevarat.

Sub un cer gri care anunta o dupa-amiaza furtunoasa pe litoral, turistii s-au incapatanat sa ramana pe plaja in asteptarea soarelui.

Au fost insa si oameni care s-au aruncat in apa mai rece a marii, ignorand steagul rosu ce anunta valurile extrem de periculoase.

Nu e vreme de intrat in mare, dar nici de stat departe de ea, pentru ca aerosolii de dimineata si de seara sunt benefici.

Si duminica soarele va fi cam zgarcit cu turistii. Ba mai mult, pe litoral sunt anuntate averse si descarcari electrice.

Sursa: Stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii