Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

194 de persoane care erau dispărute sau căutate, depistate de poliţişti

ro

21 Mar, 2015 19:53 1369 Marime text
În perioada 13 – 20 martie, poliţiştii din întreaga ţară au soluționat 105 de cazuri de dispariție, 73 dintre acestea fiind cazuri de copii dispăruți. Aceștia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

De asemenea, au fost depistate 89 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 69 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pe numele a 8 persoane fuseseră emise mandate de arestare preventivă.

Alte 6 persoane erau căutate pentru punerea în executare a unor mandate europene de arestare, una era evadată, iar 5 aveau sentințe de internare medicală.

Spre exemplu, în cadrul acestor acţiuni a fost depistat un bărbat de 48 de ani, din județul Constanța, care se sustrăgea executării unei pedepse de 7 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Acesta a fost depistat, la data de 15 martie, de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pe raza municipiului Constanța şi încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

"Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea persoanelor dispărute sau la depistarea celor urmărite în temeiul legii sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", se mai arată în comunicatul IGPR.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii