Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Toţi ne mint mai rău ca la meteo!“ Mai mult de jumătate dintre respondenţi cred că actualul mandat de primar de Constanţa este ultimul pe listele PSD

ro

27 Mar, 2017 00:00 3093 Marime text
Raluca Turcan, preşedintele interimar al Partidului Naţional Liberal, a declarat, în contextul unei vizite la Constanţa, că „un primar liberal la Constanţa ar însemna probabil un miliard de euro în plus la PIB-ul judeţului“.
 
„Obiectivul nostru trebuie să fie unul foarte precis. Acesta să fie ultimul mandat al unui primar PSD la Primăria Constanţa. Sunt foarte convinsă că acesta este un obiectiv realizabil. Pentru mulţi oameni e un mister de ce acest obiectiv nu a fost atins până acum. Abuzurile regimului Mazăre au ajuns să fie cunoscute de o ţară întreagă, iar în Constanţa există un puternic bazin de centru dreapta, suprapus pe o foarte solidă activitate economică. Cu un primar liberal la Primăria Constanţa, economia ar fi evoluat şi mai bine, investitorii şi antreprenorii ar beneficia de un mediu deschis, fără blocajele şi ameninţările grupării Mazăre. Un primar liberal la Constanţa ar însemna probabil un miliard de euro în plus la PIB-ul judeţului. Toate exemplele de administraţie eficientă din România sunt legate de primari PNL. Cluj, Braşov, Oradea, Alba Iulia, Timişoara“, a precizat preşedintele interimar al Partidului Naţional Liberal, Raluca Turcan.

Sondajul s-a încheiat pe data de 26 Martie 2017 

În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat sondajul de opinie cu întrebarea: „Credeţi că actualul mandat de primar de Constanţa va fi ultimul pe listele PSD?“. La sondaj au răspuns 586 de persoane. Dintre acestea, 55% au răspuns afirmativ, în timp ce alte 45% consideră că actualul mandat de primar al Constanţei nu este ultimul pe listele PSD. 

„Ar trebui să plece înainte de alegeri“

Mai mult, participanţii la sondaj au trimis şi zeci de comentarii, în care şi-au exprimat părerea cu privire la subiectul propus. „Cred că e o greşeală şi că e acum primar“, a comentat Mirela R.
 
„Raluca Turcan habar nu are ce se întâmplă în Constanţa. PNL constănţean nu s-a evidenţiat cu nimic ani de zile şi nici PSD nu a făcut mai nimic. Aflu acum de la TV că s-a amânat creşterea punctului de pensie de către PSD. Ce să mai cred nişte mincinoşi?!“, susţine Ştefan B.
 
„O fi Mama Omida. Serios?“, spune Florin A.
 
„La cât a făcut pentru Constanţa, ar trebui să plece înainte de alegeri“, crede Sidonia Ionela S.
 
„Nu“, spune Constantin C. „Impresionant, dar dacă a zis Turcan, sigur aşa este!“, crede Marius R.
 
„Cu probabilitate prezentăm meteo, cu economia dăm cifre exacte“, ne-a scris Constantin T.
 
„PNL? Ce-i aia?“, se întreabă Marius S. „Cert e că ăsta nu face nimic pentru oraş. Tot ce a făcut Mazăre se duce de râpă... un incompetent“, este de părere Ionuţ.
 
„Orice om de rând din Constanţa, asta dacă îl pui primar, gestionează mai bine oraşul decât Făgădău“, crede Laurenţiu V.
 
„Hidra pesedistă este atât de puternic ancorată în judeţ şi în municipiul Constanţa, încât doar cu lunetiştii mai pot fi înlăturaţi de la butoane. Chiar dacă Mazăre şi Constantinescu nu mai ocupă posturi de comandă, descendenţi formaţi şi dresaţi de ei au grijă ca nimic să nu scape de sub controlul lor în judeţ, ce mai, între Constanţa şi Teleorman mare diferenţă nu e...“, susţine Nicu H. 

„Urmaşii lui Mazăre în funcţii de directori…“ 

„Mare sondaj! Aceiaşi nenorociţi, sub o altă denumire“, a comentat Cristian V. „Un miliard în plus în buzunarul lor poate“, spune Sidonia.
 
„Dacă PNL vine în continuare cu oferte gen Moş Teacă, PSD va guverna mult şi bine pe local“, crede Bogdan K. „Da, poate Raluca ar produce mai mult de un miliard, dar pentru sufleţelul ei şi al amărâţilor de pedelişti“, a menţionat Dan F.
 
„Şi când te gândeşti că aşa a spus în fiecare judeţ, oare câte miliarde sunt promise şi noi rămânem tot cu... umflată“, a punctat Vila PrettyWoman.
 
„Are Constanţa primar? Mare minune!“, crede Mesud A.
 
„Păi de unde să aducă acum liberalul bani?“, se întreabă Ianis P. „Oare Turcan a aflat ce vârstă are înainte de a declara asta? Nu că l-aş îndrăgi pe Făgădău, că şi asta e ca şi cum nu e“, spune Georgiana S.
 
„Eu nu cred şi văd ca actualul nu face nimic…“, a comentat Gabriel D. „Urmaşii lui Mazăre în funcţii de directori, naşi, fini, rude…“, a precizat Rodica O. „Nu trebuie să mă gândesc“, susţine Ion V.
 
„PNL… cine sunt ăştia? Voi sunteţi inexistenţi la nivel naţional. La nivel local, nici dracu' nu a auzit de voi. Şi ar trebui să vă fie ruşine că aţi îngropat partidul ăsta istoric. Datorită prostiei voastre ne este rău, datorită vouă PSD este unde este. Sunteţi nişte escroci ordinari, care promovaţi nişte boi de doi bani“, este de părere Sami S.
 
„Toţi sunt nişte furăcioşi ordinari, care ne mint mai rău ca la meteo!“, susţine Severin E. „Ar fi cazul să dispară Ciuma Roşie din Constanţa“, crede Vasile M.
 
„Poate este doar impresia mea, dar mi se pare că Făgădău are o expresie a feţei care spune: «Mă scuzaţi, de ce mă aflu aici? Sunt primarul Constanţei? Pentru cât timp? Patru ani!?! Nuuu... vă rog, lăsaţi-mă să plec acasă!!!»“, ne-a spus Silviu N.
 
„Toate doamnele Raluca sunt deosebite. Totuşi, doamna Raluca nu era ultima dată la PDL?“, se întreabă Traian A. „Să ne ajute cu o locuinţă, nu cum a făcut Mazăre la Energia, 30 - 40 de mii de euro. Păi cu salariul minim de 1.450 de lei nu poţi să stai cu chirie, da păi să-ţi cumperi o casă!“, a punctat S.S.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii