Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie ZIUA de Constanţa Peste jumătate dintre respondenţi, nemulţumiţi de modul în care au gestionat autorităţile române cazurile privind suspiciunile de coronavirus

ro

09 Mar, 2020 00:00 2110 Marime text

Creşte numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus! Astfel, potrivit datelor oficiale, numărul total al persoanelor contaminate în România a ajuns la 13.
 
Prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu, a transmis sâmbătă situaţia actualizată la nivelul judeţului Constanţa. Astfel, 423 de persoane, dintre care 135 membri ai familiei, sunt izolate la domiciliu, iar altor trei persoane li s-au prelevat probe pentru analize. În momentul de faţă nu mai există persoane în carantină.
 
În contextul acestei situaţii, ZIUA de Constanţa a derulat, în perioada 2 - 8 martie, un sondaj de opinie cu întrebarea „Sunteţi mulţumiţi de modul în care au gestionat autorităţile române cazurile privind suspiciunile de coronavirus?“. 55% dintre participanţi s-au declarat nemulţumiţi de acţiunile specialiştilor. Asta în timp ce 45% apreciază modul în care au gestionat autorităţile române cazurile privind suspiciunile de coronavirus.
 


Citeşte şi
 
UPDATE Primul caz de coronavirus confirmat în Bucureşti

Oficial de la DSP Timiş, despre tânăra de 15 ani depistată cu coronavirus

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii