Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Unde veți petrece minivacanța de Sfântul Andrei și 1 decembrie? Iată răspunsurile

ro

26 Nov, 2023 17:00 916 Marime text
Foto: Pexels
  • La ora scrierii acestui articol, la sondaj au participat 141 de persoane. 85% dintre acestea au răspuns că nu vor pleca în concediu în această minivacanță. 9% au spus că vor petrece într-un concediu în țară, iar alți 6% vor pleca în străinătate
 
Săptămâna viitoare este programată minivacanța de Sfântul Andrei și 1 decembrie, astfel că majoritatea angajaților din sistemul de stat sau sistemul privat din România vor avea liber legal.
 
Anul acesta minivacanța pică în zilele de joi și vineri, ceea ce înseamnă că persoanele care beneficiază de libere vor avea un weekend prelungit de patru zile.
 
Pentru că a devenit o modă ca în ultimii ani, de Sfântul Andrei și 1 decembrie să petreci minivacanța în concediu în țară sau străinătate, duminica trecută, 19 noiembrie 2023, cotidianul ZIUA de Constanța a lansat întrebarea:
 
 Unde veți petrece minivacanța de Sfântul Andrei și 1 decembrie?
 
- În concediu în țară
- În concediu în străinătate
- Nicăieri
 
La ora scrierii acestui articol, la sondaj au participat 141 de persoane. 85% dintre acestea au răspuns că nu vor pleca în concediu în această minivacanță. 9% au spus că vor petrece într-un concediu în țară, iar alți 6% vor pleca în străinătate.
 
Totodată, amintim că am așteptat răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii