Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteţi mulţumiţi de modul în care a fost decorat de Crăciun oraşul Constanţa, de către Primărie?

ro

09 Dec, 2019 00:00 8122 Marime text

Oraşul Constanţa a început să prindă culoare, decoraţiunile dedicate sărbătorilor de iarnă fiind montate de către firma contractată de către Primăria municipiului Constanţa.
 
Principalele bulevarde din Constanţa au fost decorate cu luminiţe şi forme angelice şi nu numai, care să transpună oraşul într-o stare de sărbătoare. Firma care s-a ocupat de decorarea oraşului este Luxten Lighting Company SA, cea care asigură iluminatul şi ornamentele specifice sărbătorilor de iarnă în Piaţa Ovidiu, în parcul Tăbăcărie (Orăşelul Copiilor) precum şi în municipiu, pe bulevarde, prin montarea de instalaţii luminoase la reţeaua de iluminat public existent. Ca în fiecare an, există voci pro şi contra în legătura cu felul în care a fost decorat oraşul în perioada sărbătorilor.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 

 
 
De asemenea, aşteptăm şi comentariile dvs. legate de tema sondajului propus.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • popas tasaul 17 Dec, 2019 17:27 PREA MULTI BANI DE CE? DE SE SPUNE CA A COSTA ATAT,SUNT ACELEASI DE ANUL TRECUT O PARTE DIN BANI PUTEAU FOLOSITI IN ALTE SCOPURI CONSUMUL DE ENERGIE NU IL PUNEM LA SOCOTEALA?
  • Anonim88 10 Dec, 2019 10:24 De 1,15 mil.Euro ar fi trebuit sa puna ghirlande cu beculete in tot orasul inclusiv in toate parcurile , nu numai pe arterele principale si in parcul tabacarieri zona parcul copiilor
  • Iuliana 09 Dec, 2019 21:35 Rau ca face, rău că nu, ba ca e prea monoton, ba ca șanț aceleași decorațiuni, ba ce e prea multa mizerie, pe care apropo tot noi o facem, ca aruncam pe jos orice chiar dacă avem iun cos lângă noi, fraților niciodată nu santem multumiti
  • Anonima 09 Dec, 2019 20:23 Nimeni nu o sa fie vreodată mulțumit cu adevărat,oricine comentează aiurea..mizeria o face omul care nu are 7 ani de acasă..sunt multi care aruncă obiecte și ambalaje aiurea,chiar și din mașini..țărani....că altfel nu se pot numi.....noua ne place ,este chiar foarte frumos,ne bucuram in fiecare seara împreună cu bebelina ieșim sa ne plimbam sa le admire.Este frumos,mulțumim primăriei.
  • Ghimpele 09 Dec, 2019 20:05 Daca s-ar folosi proiectoare rezultatele ar fi mult mai spectaculoase iar costurile nu ar fi mai mari de 20% din costurile curente. Nemaivorbind de durabilitate si de faptul ca ar fi acoperite toate stradutele din oras.
  • Mirela C. 09 Dec, 2019 15:54 Prea mult...galben, devine monoton... Mi-ar fi placut mai mult...rosu, albastru...
  • Constantean nemultumit 2 09 Dec, 2019 15:25 Este prea simplu in fiecare an aceeasi chestie sa faceti altceva sa fim unici ca oras
  • Constănțean nemulțumit 09 Dec, 2019 15:06 Bulevardul IC Brătianu a rămas pe întuneric.....se pare că doar străzile centrale au parte de decorare
  • Petre Adrian 09 Dec, 2019 10:54 Este atât de multă mizerie în municipiul Constanța încât cheltuirea a peste un milion de euro pentru decorarea de Crăciun este inacceptabila.