Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteţi mulţumiţi de felul în care a organizat Primăria Constanţa Ziua Copilului?

ro

04 Jun, 2018 00:00 2072 Marime text
Copiii din municipiul Constanţa, cu mic, cu mare, au fost invitaţi, pe data de 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, în Piaţa Ovidiu, pentru a viziona spectacole susţinute actorii Teatrului pentru copii şi tineret „Căluţul de mare“ şi nu numai.
 
Pe lângă aceştia, Asociaţia „Best Events“, care a câştigat finanţarea de la Primăria Constanţa, a organizat în Piaţa Ovidiu evenimentul dedicat copilăriei. De altfel, este vorba despre aceeaşi asociaţie care a organizat Revelionul 2018.
 
Pe data de 1 iunie 2018, micuţii au participat la Maratonul Copilăriei; spectacolul „Aventurile lui Creangă“, festivitatea de premiere a Maratonului Copilăriei; spectacolul „Aventurile lui Nică“, spectacolul „Pisica Miao Miao“, spectacolul „Punguţa cu doi bani“, spectacolul de muzică prezentat de Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“, spectacolul prezentat de ansamblurile „Izvoraşul Dobrogean“, „Armânamea“ şi „Luminiţe Dobrogene“ şi spectacolul „Cei trei purceluşi“. Sâmbătă, 2 iunie, micuţii au vizionat spectacolele „Fata babei şi fata moşneagului“ şi „Răţuşca cea urâtă“.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 


 
De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, părerea dumneavoastră cu privire la subiectul propus.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii