Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie „Sunteți mulțumiți de cum arată litoralul românesc?“ – „Dezastru!“, spun respondenții

ro

15 May, 2023 00:00 1356 Marime text
  • „Totul este minunat, Raiul pe pământ“, a conchis, ironic, un alt utilizator.
Vremea caldă din ultimele zile anunță tot mai mult începutul verii și, odată cu el, și debutul de drept al sezonului estival.
 
În acest context, ZIUA de Constanța a derulat în perioada 8 – 14 mai 2023 sondajul de opinie cu întrebarea „Sunteți mulțumiți de cum arată litoralul românesc?“, întrebare care a primit 237 de răspunsuri, balanța înclinând semnificativ (87%) spre răspunsul „Nu“.
 
Alte 13% dintre persoanele care au dorit să participe la sondaj au spuns că sunt mulțumite.


 
Totodată, oamenii și-au exprimat punctul de vedere cu privire la acest sondaj și pe platformele de socializare online, „Dezastru!“ fiind unul dintre răspunsurile astfel transmise de către un utilizator.
 
„Nu, nu și iar NU!!! Să facem o comparație cu litoralul bulgăresc, spre exemplu, că vorba aia împărțim aceeași mare, și să vedem oare arată bine litoralul românesc???“, este de părere alt utilizator.
 
De asemenea, cineva a transmis că este „foarte mulțumit! Mă bucur că nu o să fie aglomerat!“, iar altcineva spune „care litoral românesc, nu există, jalnic!“.
 
În plus, un alt utilizator online a exemplificat un alt aspect al situației: „Litoralul este ok, dar să ajungi acolo este o provocare!!!“, în timp ce altcineva a spus că „până la litoral te mănâncă sfinții“.
 
„Totul este minunat, Raiul pe pământ“, a conchis, ironic, un alt utilizator.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce tarife vor achita pentru parcare constănțenii și turiștii care aleg să îți petreacă vacanța în Stațiunea Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii