Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:33 20 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteți de acord cu ideea doctorului Raed Arafat de a se interzice medicilor să lucreze simultan în sistemul privat și cel public?

ro

09 Apr, 2018 00:00 15685 Marime text
O idee a doctorului Raed Arafat bulversează lumea medicală.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat susţine că ar fi necesară o delimitare a sectorului privat de cel public şi stabilirea unor reguli clare, care să ducă chiar la interdicţia medicilor de a lucra Arafat spune că veniturile medicilor au ajuns la un nivel suficient de mare încât aceştia să poată renunţa cu uşurinţă la jobul din privat.

"Nu cred că toţi medicii se vor înfuria, pentru că multă lume sesizează situaţia. Nu e prima dată când se ridică această problemă: de lipsă a loialităţii faţă de un sector. E vorba de a însănătoşi, într-un fel, sectorul sanitar public.

În acest sens vă supunem dezbaterii dar vă și invităm să participați la un sondaj de opinie cu întrebarea:


 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dorina 13 Apr, 2018 00:45 in loc sa se rezolva gravele probleme de care este mancat sistemul sanitar din Romania ... ne legam iar de persoane si personal .... cand de fapt dezastrul este de ordin economic , financiar , organizatoric, legislativ, politic....
  • dorina 13 Apr, 2018 00:44 in loc sa se rezolva gravele probleme de care este mancat sistemul sanitar din Romania ... ne legam iar de persoane si personal .... cand de fapt dezastrul este de ordin economic , financiar , organizatoric, legislativ, politic....
  • Olescu Gelu 11 Apr, 2018 00:01 O astfel de regula, poate fi benefica, dar NUMAI cu conditia sa fie aplicata oricarei alte bresle profesionale! In caz contrar, reprezinta discriminare pura!
  • Olescu Gelu 11 Apr, 2018 00:01 O astfel de regula, poate fi benefica, dar NUMAI cu conditia sa fie aplicata oricarei alte bresle profesionale! In caz contrar, reprezinta discriminare pura!
  • Manea 10 Apr, 2018 17:58 Nu sunt deacord!