Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:20 23 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteți de acord cu faptul că accesul în Târgul de Crăciun din Constanța se face doar în baza Certificatului Digital European?

ro

06 Dec, 2021 00:00 7054 Marime text
  • De la 1 decembrie Târgul de Crăciun de la Constanța și-a deschis porțile. Din păcate,  regulile impuse de autorități celor care vor să viziteze târgul nu sunt pe placum multtor constănțeni care își varsă supărările în special în modul online.
Potrivit autorităților, din data de 1 decembrie, vizitatorii târgului au ocazia să descopere magia sărbătorilor la cele peste 20 de căsuțe ce îi vor aștepta cu bunătăți de sezon, decorațiuni de Crăciun, haine, jucării, mâncăruri delicioase, băuturi calde și colinde.
 
„Evenimentul se va desfășura în condițiile contextului epidemiologic actual, astfel, principala preocupare este aceea de a asigura siguranța participanților, dar și a expozanților și organizatorilor. Accesul se va face în baza Certificatului Digital European și este permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2. Sunt exceptați copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, însoțiți de un adult, dar care se afla într-una dintre situațiile prevăzute mai sus.
 
Nu este permis accesul cu un Certificat Digital Electronic emis în baza unui test!“ - au mai transmis reprezentanții Primăriei Constanța.
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:

Ti-a placut articolul?

Comentarii