Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie România şi românii din Regat vor avea de suferit de pe urma ieşirii Marii Britanii din UE

ro

04 Jul, 2016 00:00 1744 Marime text

 
Ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană va avea efecte negative asupra României şi asupra românilor din Regat! Cel puţin acesta este rezultatul unui sondaj de opinie derulat de cotidianul ZIUA de Constanţa în perioada 25 iunie - 4 iulie.
 
66% dintre cei care au participat la acest sondaj cred că România şi românii din Regatul Unit vor avea de suferit din cauza Brexit. De partea cealaltă, 34% dintre respondenţi cred contrariul.


Amintim că, aproape de finele lunii trecute, în Marea Britanie a avut loc un referendum istoric! Regatul Unit părăseşte Uniunea Europeană! La scurt timp după acest anunţ, Cristina Irimie, reprezentanta Organizaţiei „Romani în UK”, a declarat că decizia de ieşire a Marii Britanii din UE este o „decizie şoc care ne va afecta pe toţi cei care suntem acolo“.
 
„Nu cred că ne dăm seama complet de efecte, dar tuturor oficialilor din România le transmit că este momentul să dea dovadă de maximă responsabilitate şi să ne reprezinte, pentru că avem nevoie“, a mai spus Cristina Irimie, potrivit site-ului jurnalulph.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii