Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:35 19 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Respondenţii nu cred că situaţia de la Biobaza Constanţa se va îmbunătăţi după încetarea contractului cu Puppy Vet

ro

08 Feb, 2016 00:00 2370 Marime text


Pe data de 3 februarie, contractul încheiat de Primăria Constanţa cu firma Puppy Vet SRL a încetat de drept. La propunerea lui Decebal Făgădău, viceprimarul cu atribuţii de primar al Constanţei, după încetarea acestui contract, de situaţia animalelor fără stăpân şi implicit de Biobaza Constanţa se vor ocupa funcţionari ai Primăriei Constanţa, în parteneriat cu voluntari, ONG-uri şi iubitori de animale.
 
De altfel, marţi, de la ora 12.00, la sediul unde funcţionează clinica animalelor fără stăpân, de pe strada Vârful cu Dor nr. 5, voluntarii intenţionează să meargă pentru a face curăţenie şi pentru a îngriji animalele fără stăpân din cuşti.
 
În contextul în care Primăria Constanţa a decis să facă public proiectul de hotărâre privind gestionarea animalelor fără stăpân, proiect supus dezbaterii publice şi transparenţei decizionale, cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:

Credeţi că situaţia câinilor fără stăpân din Constanţa se va îmbunătăţi după expirarea contractului cu Puppy Vet?


 
Peste 150 de persoane au dat curs sondajului nostru, iar cei mai mulţi dintre respondenţi - 54% - consideră că situaţia de la Biobază nu se va îmbunătăţi. 46% dintre cei care au răspuns întrebării noastre cred totuşi că aceasta se va îmbunătăţi.
 
Unul dintre cititorii noştri, care s-a semnat Scarlat, consideră că situaţia va fi mult mai bună după încetarea contractului cu Puppy Vet, cu condiţie: „Mai mult ca sigur, dar Biobaza să fie preluată de IUBITORII DE ANIMALE!“

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • costin 08 Feb, 2016 10:30 Ar fi un dezastru daca ar fi preluata de "iubitorii de animale"vedem in fiecare zi ce fac iubitorii de animale in Parcul tabacarie transformat in toaleta de caini sute de caini cu stapan de doua ori pe zi vin si se descarca in parc sub privirile ''iubitorilor de animale"generand mirosuri insuportabile pentru cei ce plimba prin parc si mai ales pentru copii!!
  • iubitor de aerosoli cainesc 08 Feb, 2016 08:46 Totusi ,cred ca daca se mai mareste cu ceva zeci de metrii complexul ,,Delfinariu''si cu ajutorul ,,iubitorilor de animale si pasari''acesta va putea fi un loc foarte bun de amenajat pentru un adapost pentru caini.Mirosul pestilential al balegarului de cal,cu cacareaza de mufloni si capre atent combinat cu mirosul gainatului de pelican mixat cu rahat de caine si vulpe va constitui un balsam aerosolic ,gratuit,nu numai pentru cei care viziteaza stabilimentul ,ci si pentru cei care se plimba pe langa gard amintindu-si cu nostalgie de micutul parc de promenada si intrebandu-se.ce a fost si ce a ajuns Parcul Tabacariei.