Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Peste 60% dintre respondenţi cred că FC Farul Constanţa va ajunge să se lupte la promovare

ro

12 Aug, 2019 00:00 2603 Marime text
FC Farul Constanţa a început foarte bine ediţia 2019/2020 a Ligii a 2-a, obţinând patru puncte în primele două partide, contra unor echipe puternice, Rapid Bucureşti (cu care a remizat în deplasare, 0-0) şi Dunărea Călăraşi (retrogradată din Liga 1), pe care a învins-o cu 1-0 la Constanţa.
 
Cu un lot de jucători schimbat aproape în totalitate faţă de stagiunea trecută şi un nou staff tehnic, condus de Ianis Zicu, aflat la prima echipă de seniori din cariera sa de antrenor, Farul este neînvinsă aşadar în primele două runde.
 
După meciul cu Rapid, ZIUA de Constanţa a lansat sondajul de opinie cu întrebarea: „Credeţi că, în acest sezon al Ligii a 2-a, FC Farul va ajunge să se lupte la promovare?“.
62% dintre participanţi au răspuns „Da”, iar 38% dintre respondenţi au bifat „Nu“.
 
Iată şi câteva dintre comentarii:
„Da“.
„Sperăm!”
„Da, tot ce-i posibil“.
„Farul are un bun antrenor, va avea rezultate bune!“
„Important este să nu lupte la retrogradare. Din 2013 tot luptă să evite retrogradarea“.
„Dacă îşi va găsi surse suplimentare de finanţare şi nu doar prin bugetul local - trebuie atraşi cât mai mulţi investitori la echipă şi creat un proiect atractiv, care să includă şi firmele de crewing, dar şi mulţi factori economici locali - atunci da, putem vorbi de promovare. Forza Farul!“
„Dacă ne luăm după prestaţia din meciul cu Rapid, cu siguranţă se va bate la promovare!“ (n.r. comentariul a fost scris înainte de meciul cu Dunărea Călăraşi)
„Nu“.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii