Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Noile prețuri ale polițelor auto RCA nu sunt justificate, în opinia cititorilor

ro

25 Oct, 2021 00:00 2429 Marime text

 
  • Societatea de Asigurare - Reasigurare City Insurance S.A., liderul asigurărilor generale din România, avea cel mai mare număr de clienți și cea mai mare valoare a primelor brute subscrise.
 
Cotidianul ZIUA de Constanța a derulat, în perioada 18-25 octombrie 2021, un sondaj de opinie pe tema asigurărilor auto, cu întrebarea: „Credeți că sunt justificate noile prețuri ale polițelor auto RCA?“
 
92% dintre cei care au participat la sondaj cred că noile prețuri ale polițelor auto RCA nu sunt justificate. Asta în timp ce opt la sută dintre respondenți cred că noile prețuri ale polițelor auto RCA sunt justificate.    
 
Amintim că societatea de Asigurare - Reasigurare City Insurance S.A., liderul asigurărilor generale din România, cu cel mai mare număr de clienți, cea mai mare valoare a primelor brute subscrise și un portofoliu extins de produse și servicii, a intrat în faliment!
 
În luna septembrie 2021, Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) din România a decis retragerea autorizației de funcționare a Societății Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A., constatarea stării de insolvență a societății.
 
După acest anunț, prețul polițelor auto RCA au explodat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Societatea va intra în faliment!
Cine controlează City Insurance S.A., liderul asigurărilor generale din România, cu aproape 1200 de contracte publice

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii