Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Nicuşor Constantinescu, arestat din nou Credeţi că se impun alegeri anticipate la Consiliul Judeţean Constanţa?

ro

20 Feb, 2015 19:19 4991 Marime text

Descarca document: RETROCEDARI-CONSTANTA.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andrei 22 Feb, 2015 15:34 nu imi place de Constantinescu, dar cred ca nu se pune problema alegerilor anticipate, atat timp cat nu este condamnat definitiv, asta daca vrem sa fim corecti si sa respectam legea, nu se justifica altfel alegerile, nu suntem mai buni cu nimic daca eludam legea.
  • alexe 21 Feb, 2015 20:25 trebuiau organizate si schimbat din functie de anul trecut de cand a motivat probleme de sanatate declansate de procurorii DNA. Nicidecum sa se mai intoarca la CJC, speram ca aceste bizarerii ale magistratilor sa inceteze, sau sa mai vedem si din ei pe dupa gratii pentru decizii stupide.
  • vadana anton 21 Feb, 2015 18:43 AR fi timpul ca sa avem alt presedinte la CJC,a trecut vremea cand DOMNUL NICUSOR CONSTANTINESCU dadea copiilor din mediul rural rechizite ,din banii nostrii ai tuturor,si ajuta pe cine vroia.ESTE timpul schimbarii si in acest consiliu ,poate vine cineva m ai cu suflet si pentruROMANII umiliti si intradevar saraci