Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Mulțumiți de reacția autorităților la prima ninsoare din 2023? Iată ce au răspuns participanții la sondaj

ro

06 Feb, 2023 00:00 1458 Marime text
  • 131 de persoane au dorit să participe la sondaj și 58% dintre acestea au răspuns că sunt mulțumite de cum au reacționat autoritățile la prima ninsoare din 2023.
Recția autorităților județene în cadrul primei ninsori din 2023 de la malul mării a fost, în general, bine primită de către cetățeni, după cum arată rezultat unui sondaj de opinie derulat de ZIUA de Constanța în perioada 30 ianuarie 2023 – 5 februarie 2023.
 
Astfel, 131 de persoane au dorit să participe la sondaj și 57% dintre acestea au răspuns că sunt mulțumite de cum au reacționat autoritățile la prima ninsoare din 2023.
 
Alți 43% dintre participanții la sondaj au răspuns, însă, că nu sunt mulțumiți.


 
Amintim, ultimul weekend din ianuarie a adus la malul mării zăpada mult așteptată de cei mici și temută de conducătorii auto.
 
Codul galben emis de meteorologi pentru Dobrogea și restul zonelor din țară afectate nu s-a manifestat violent la malul mării, abia în ziua de duminică, 29 ianuarie 2023, depunându-se în municipiul Constanța un strat modest de zăpadă.
 
În județ, autoritățile în drept au raportat faptul că nu au fost semnalate probleme deosebite în contextul atenționării meteo.
 
În prezent, Dobrogea și alte zone ale țării sunt sub imperiul unor noi coduri meteo vizând un val de frig.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Județul Constanța, sub cod galben de vreme rea. Toată țara, vizată de o informare de val de frig
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii