Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Mizerie, praf, aglomeraţie. 61% dintre respondenţi, nemulţumiţi de felul în care arată şcoala unde învaţă copiii lor

ro

19 Sep, 2016 00:00 2927 Marime text
Noul an şcolar, 2016-2017, a început pe 12 septembrie. Dacă pentru unii elevi prima zi de şcoală reprezintă un moment de bucurie, de emoţie, de întâlnire sau reîntâlnire cu profesorii şi colegii, pentru alţii, este un motiv de tristeţe, deoarece se vor întoarce în şcoli care nu au fost reabilitate, care nu au autorizaţii sanitare de funcţionare sau avize emise de ISU „Dobrogea“.

Prima zi de şcoală a început cu şedinţe ale părinţilor, în cadrul cărora aceştia au fost informaţi sau nu cu privire la colectarea fondului şcolii şi a fondului clasei!
 
Sondajul s-a încheiat pe data de 18 Septembrie 2016

În acest context, pe data de 12 septembrie, cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat sondajul de opinie cu întrebarea „Sunteţi mulţumiţi de felul în care arată şcoala unde învaţă copilul dumneavoastră?“. La sondaj au participat 109 cititori. Dintre aceştia, 61% s-au declarat nemulţumiţi de felul în care arată şcoala unde învaţă copiii lor, în timp ce 39% dintre respondenţi sunt mulţumiţi.
 
„Cum să fim mulţumiţi, când clasa o renovăm noi, părinţii, că arată ca după bombardament. Iar markere, bureţi, copiator, pază etc. plătim tot noi. La toalete nu există nici săpun, nici hârtie igienică! Mizerie, praf, aglomeraţie (30 de elevi in clase). Asta e şcoala secolului XXI? Şi cică suntem europeni!“, ne-a scris un cititor.
 
Sondajul de opinie s-a încheiat pe data de 18 septembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii