Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Majoritatea participanților la sondaj, de acord ca toate trecerile de pietoni din municipiul Constanța să fie iluminate cu leduri

ro

18 Nov, 2019 00:00 2601 Marime text

Acum două săptămâni, în municipiul Constanţa a fost iluminată cu leduri pe mijloc o trecere de pietoni. Mai exact, cea de pe bulevardul Tomis, în zona Rovere. Având în vedere numărul mare de accidente produse noaptea din cauză că şoferii nu observă la timp pietonii - vorbind chiar şi de cei care traversează prin locuri permise -, trecerile de pietoni din Constanţa vor fi iluminate cu proiectoare led, a transmis Primăria Constanţa.


Reamintim că, în luna martie, parlamentarii au votat proiectul de lege ce vizează iluminatul trecerilor de pietoni din întreaga ţară.

În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat sondajul de opinie cu întrebarea: Sunteţi de acord ca toate trecerile de pietoni din municipiul Constanţa să fie iluminate cu leduri pe mijloc? DA/NU



La sondaj au participat peste 280 de persoane. Dintre acestea, 86% sunt de acord ca toate trecerile de pietoni din municipiul Constanţa să fie iluminate cu leduri pe mijloc, în timp ce 14% au răspuns negativ. Mai mult, un respondent ne-a împărtășit și opinia sa cu privire la tema sondajului: „Arată bine, dar nu cred că aceasta este prioritate în orașul Constanța. Sunt școli, spitalul, parcurile care arată deplorabil. La prima deszăpezire o să zboare din asfalt cum au zburat ledurile de pe pista de biciclete“, a transmis cititorul nostru.


Citește și:


Premieră pentru Constanța Cum arată o trecere de pietoni de pe bulevardul Tomis (galerie foto + video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii