Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Majoritatea constănțenilor participanți sunt de acord ca în municipiu să fie interzisă total parcarea mașinilor pe trotuare

ro

04 Nov, 2019 00:00 2176 Marime text
În perioada 28 octombrie - 4 noiembrie, ZIUA de Constanța derulat un sondaj de opinie pe tema traficului rutier din municipiul Constanța.
 
Mai precis, cititorii au răspuns la întrebarea dacă sunt de acord ca în municipiul Constanța să fie interzisă total parcarea mașinilor pe trotuare.
 
55% dintre participanții la sondaj au răspuns că sunt de acord cu această măsură. Asta în timp ce 45% dintre respondenți resping ideea.


 
Reamintim că Primăria Constanța a montat în ultima perioadă mai mulți stâlpișori în diverse zone ale orașului, pentru a-i împiedica pe șoferi să-și parcheze mașinile pe trotuare. Acțiunea municipalității nu a fost văzută cu ochi buni de toți cetățenii, nu puțini fiind cei care au criticat în mediul online această măsură. Cu toate acestea, montarea stâlpișorilor a avut și numeroase reacții pozitive, constănțenii fiind mulțumiți că trotuarele nu mai sunt invadate de mașini, iar ei nu mai sunt obligați să circule pe carosabil, punându-și astfel viața în pericol.
 
Citește și:
 
Constănțeanul supărat Pe strada Poporului, “operația reușită, pacientul mort”! (documente)

Primăria Municipiului Constanța Proiect pilot pentru decongestionarea traficului pe strada Cișmelei (galerie foto)

Nereguli constatate de Poliţia Locală Constanţa în acest weekend. Au fost aplicate amenzi (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii