Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeţi că sunt justificate protestele organizate de magistraţi faţă de modificările aduse Legilor Justiţiei?

ro

04 Mar, 2019 00:00 3262 Marime text
Azi, în Adunarea Generală a procurorilor, magistraţii din Constanţa vor decide dacă vor continua protestele demarate săptămâna trecută faţă de modificările aduse Legilor Justiţiei prin ordonanţă de urgenţă.
 
Pe data de 22 februarie, în cadrul Adunării Generale a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa s-a decis desfăşurarea de activităţi de protest constând în purtarea de banderole albe la braţ, ieşirea în faţa instituţiei şi suspendarea activităţii instituţiei cu excepţia situaţiilor care reclamă urgenţă, respectiv cauzele cu inculpaţi faţă de care s-au luat măsuri preventive.
 
Totodată, s-a hotărât suspendarea participării procurorilor în şedinţele de judecată penale sau civile, cu excepţia cazurilor cu inculpaţi faţă de care s-au luat măsuri preventive.
 
În contextul celor mai sus precizate, ZIUA de Constanţa lansează un sondaj de opinie cu întrebarea:
 

  
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 05 Mar, 2019 09:49 De ce nu publicati comentariile? de multe ori sint mai interesante decit articolul prezentat.In acest fel o sa va pierdeti cititorii.E foarte interesant sa-ti verifici parerile.