Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeți că litoralul românesc va fi pregătit la data de 1 mai?

ro

17 Apr, 2023 00:00 1740 Marime text
  • Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.


Recent, a fost publicată lista câștigătorilor licitației pentru sectoarele de plajă de pe litoral, fiind doar o parte din ele adjudecate. Rămân astfel doar puțin peste două săptămâni ca aceștia să facă pregătirile pentru turiștii care vor veni în minivacanța de 1 Mai pe litoralul românesc.

Administrația Națională „Apele Române” a publicat pe site care sunt ofertele câștigătoare pentru închiriere a suprafețelor de plajă cu destinație turistică ale Mării Negre pentru sezoanele estivale 2023-2024. Potrivit anunțului publicat pe site sunt 62 de câștigători care au închiriat un sector de plajă. 

Cum 1 mai pică în ziua de luni, turiștii sunt așteptați chiar peste mai puțin de două săptămâni să poposească pe plajele extinse și în sudul litoralului. Însă până vor fi emise certificatele de urbanism și restul documentelor necesare pentru amenajarea sectoarelor de plajă, se va mai scurge din termenul limită.

În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie a cărui întrebare este:



Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.


Citește și:

Cine sunt câștigătorii licitațiilor de închiriere a plajelor pentru sezoanele estivale 2023-2024 (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii