Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:38 13 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeţi că Ianis Zicu va avea succes ca antrenor la Farul Constanţa?

ro

08 Jul, 2019 00:00 2735 Marime text
Echipa de fotbal Farul Constanţa porneşte la drum în ediţia 2019/2020 a Ligii a 2-a cu un nou antrenor la timonă, Ianis Zicu. În vârstă de 35 de ani, născut în Constanţa şi format în sectorul juvenil al FC Farul de antrenorul Iosif Bukkosi, Zicu a jucat pentru echipa mare a „marinarilor“ în sezonul 2002/2003 (20 de meciuri, 7 goluri), iar acum, după 16 ani, s-a întors acasă.
 
Fostul fotbalist se află la doar a doua echipă ca antrenor şi la prima experienţă la o formaţie de seniori (după ce, anterior, a pregătit grupa 2000/2001 de la FC Voluntari), dar are încredere în capacităţile sale de tehnician şi în faptul că va obţine la Farul Constanţa rezultatele pe care şi le doreşte şi pe care şi le doresc toţi fariştii.
 
Visul cel mare este promovarea imediată în Liga 1, însă atât Ianis Zicu, cât şi finanţatorul Farului, Ciprian Marica, au menţionat că va fi destul de dificil de acces în primul eşalon la finele sezonului viitor, în condiţiile în care Farul s-a reunit mai târziu decât alte echipe, care au loturi structurate de anul trecut şi bugete importante. În plus, echipa de pe litoral se confruntă şi cu probleme de infrastructură.
 
„Liga a 2-a e foarte echilibrată în acest sezon. Mi-am trasat singur un obiectiv, îmi doresc să promovez, aşa cum e dorinţa unanimă. E foarte important începutul de sezon, dacă vom putea să le facem faţă celor mai bune echipe din campionat, pentru că sunt în faţa noastră cu foarte mult, au deja trei săptămâni de pregătire, loturi structurate de anul trecut şi bugete importante. Eu îmi doresc să termin în primele şase - opt echipe, ca prim obiectiv, dar dorinţa e să promovez“, a menţionat Zicu.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu întrebarea:

 

 
De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, şi părerea dumneavoastră cu privire la subiectul propus.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii