Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:17 04 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Constănţenii sunt sceptici când vine vorba de reabilitarea Cazinoului

ro

08 Oct, 2018 00:00 640 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa a semnat contractul privind actualizarea documentaţiei ce va sta la baza restaurării şi consolidării clădirii simbol a oraşului Constanţa. Contractul a fost obţinut de o firmă din Iaşi, Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA.
 
În urma finalizării procedurii de achiziţie publică, Compania Naţională de Investiţii a desemnat ofertantul câştigător, iar serviciile contractate vizează actualizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI), a studiilor şi a expertizelor realizate în anul 2015, astfel încât indicatorii tehnico-economici să reflecte în mod real modificările suferite de această clădire de la ultima avizare şi până în prezent.
 
Compania Naţională de Investiţii SA a atribuit, prin procedură simplificată, contractul „Servicii de proiectare - Actualizare DALI - Studii, expertize, avize - Consolidare şi restaurare Cazino Constanţa (cădire S+P+E+M pod parţial şi rampă de acces către subsol) şi lucrări exterioare (reabilitare platformă terasă, reţele utilităţi, zid de apărare şi balustradă)“ societăţii Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA din Iaşi. Valoarea contractului este de 209.458,87 de lei.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a derulat sondajul de opinie cu întrebarea: Credeţi că lucrurile vor merge bine şi Cazinoul din Constanţa va redeveni ceea ce a fost? (DA/NU)
 
La sondaj au participat 208 cititori. Dintre aceştia, 21% cred că lucrurile vor merge bine şi Cazinoul din Constanţa va redeveni ceea ce a fost, în timp ce 79% au răspuns negativ.

Ti-a placut articolul?

Comentarii