Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Constănțenii se declară mai degrabă nemulțumiți de activitatea derulată de Direcția Generală Poliția Locală Constanța

ro

14 May, 2018 00:00 2598 Marime text
Percepția cetățeanului asupra activității unei instituții este un subiect de interes pentru identificarea unor aspecte referitoare la nevoile sale din prisma atribuțiilor conferite de lege.
 
Direcția Generală Poliția Locală Constanța s-a înființat în scopul exercitării atribuțiilor privind apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor în următoarele domenii: ordinea și liniștea publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială și evidența persoanelor.
 
Poliția Locală face parte din aparatul de specialitate al Primarului municipiului Constanța și își desfășoară activitatea în interesul comunității, exclusiv pe baza și în exercitarea legii, precum și a actelor autorității deliberative și ale celei executive ale administrației publice locale. Poliția Locală Constanța cooperează cu structurile teritoriale ale Poliției Române, ale Jandarmeriei Române, ale Poliției de Frontieră Române și ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
 
În ultima perioadă, Poliția Locală Constanța a derulat o serie de acțiuni pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, a curățeniei, dar și în scopul creșterii gradului de siguranță al cetățeanului. Mulți constănțeni au devenit deja vocali pe site-urile de socializare, nemulțumiți fiind pentru că au fost amendați de polițiștii locali.

În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța a lansat un sondaj de opinie, în vederea evaluării gradului de satisfacție al constănțenilor în relația cu Poliția Locală Constanța. La sondaj au participat 260 de cititori. 79% dintre respondenți au spus că nu sunt mulțumiți de activitatea Poliției Locale, în timp ce 21% dintre aceștia s-au declarat mulțumiți de activitatea polițiștilor locali din municipiul Constanța.
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii