Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Considerați oportună montarea băncilor smart în municipiul Constanța?

ro

12 Nov, 2023 17:00 2962 Marime text
 
 
  • Montarea băncilor smart se face în contextul în care multe dintre arterele principale din oraș sunt în plin proces de reabilitare, ce pare să înainteze cu pași mici.
  • În spațiul public, inclusiv cel virtual, reacțiile constănțenilor nu au întârziat să apară, atât  pro, cât și contra, opinia predominantă citând adesea proverbul cu tichia de mărgăritar.
  • La polul opus, există și păreri pro, potrivit cărora aceștia sunt primii pași spre tehnologizarea și schimbarea la față a orașului.
 
 
De puțin timp, au apărut primele bănci smart pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona Trocadero din municipiul Constanța
 
Acestea utilizează energie solară, având un panou fotovoltaic, senzori avansați de monitorizare a calității aerului, porturi USB și încărcare wireless, Wi-fi gratuit, dar și posibilitate de expunere publicitară.
 
Montarea băncilor smart se face în contextul în care multe dintre arterele principale din oraș sunt în plin proces de reabilitare, ce pare să înainteze cu pași mici.
 
În spațiul public, inclusiv cel virtual, reacțiile constănțenilor nu au întârziat să apară, atât  pro, cât și contra, opinia predominantă citând adesea proverbul cu tichia de mărgăritar.
 
La polul opus, există și păreri pro, potrivit cărora aceștia sunt primii pași spre tehnologizarea și schimbarea la față a orașului.
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 


 
Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Știri Constanța
Municipiul Constanța va mai avea încă 34 de locuri de joacă!

 
Constănțeanul supărat
Cinci arbori sănătoși au fost tăiați pe strada Decebal din Constanța (VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nea Alecu 20 Nov, 2023 21:01 L-aș pune pe primar cu forța să stea 5 minute pe o bancă de-asta când sunt 45 de grade afară!