Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Care va fi cel mai vizitat obiectiv turistic de pe litoral în această vară?

ro

19 Jul, 2021 00:00 2008 Marime text
  • Atunci când vine vara, nu poți să nu arunci o privire asupra plajelor destul de primitoare de la Marea Neagră, ideale pentru petrecerea zilelor caniculare.
Ne putem bucura de mai multe atracții turistice în Constanța.
 
Există locații pe care sa le vizitați, pentru a va bucura de o ședere cât mai plăcuta în acest oraș. Este o destinație bună pentru a petrece un weekend la mare și a îmbina bucuria de a vă relaxa sub razele calde ale soarelui cu plăcerea de a vizita diferite atracții turistice din Constanța.
 
Din când în când, organismul mai are nevoie de o pauză și chiar de un răsfăț sau de un program de revigorare. Nu ezita să i le oferi, vei avea numai de câștigat! Te vei întoarce un cu totul alt om acasă, poate chiar cu dorința de a schimba câte ceva.
 
Atunci când vine vara, nu poți să nu arunci o privire asupra plajelor destul de primitoare de la Marea Neagră, ideale pentru petrecerea zilelor caniculare.
 
Pentru mulți dintre noi, vacanța perfectă e la malul mării, mângâiați de razele soarelui și de valurile mării.
 
Cotidianul ZIUA de Constanța lansează un sondaj de opinie, pentru a afla părerea cititorilor despre cel mai vizitat obiectiv turtistic în această vară, cu întrebarea: „Care va fi cel mai vizitat obiectiv turistic de pe litoral în această vară?“  


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii