Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 69% dintre respondenţi consideră că FC Farul va ajunge în Liga 1, la finele acestui sezon

ro

07 Dec, 2015 10:04 2516 Marime text


Având ca obiectiv promovarea în Liga 1, FC Farul încheie anul 2015 pe locul cinci în clasamentul seriei întâi a Ligii a 2-a, în poziţie de play-off, fază în care primele şase clasate la finele sezonului regulat se vor lupta apoi pentru accederea în primul eşalon.
 
În ultima vreme, „marinarii“ au avut cinci meciuri consecutive fără înfrângere, realizând în acel interval trei victorii şi două egaluri, golaveraj 11-2. În plus, patru etape la rând, constănţenii nu au încasat gol în campionat. Seria lor pozitivă s-a întrerupt însă vineri seară, în ultimul meci din acest an, constănţenii pierzând categoric pe teren propriu partida cu Dunărea Călăraşi, scor 2-6!
 
Înainte de această partidă, ZIUA de Constanţa a lansat un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:
 
Credeţi că FC Farul va promova în Liga 1, la finele acestui campionat?
 
Dintre cei care au participat la sondajul de opinie, 68% sunt de părere că echipa va reveni la anul în prima divizie, după o pauză de zece ani, în vreme ce opinia a 32% dintre respondenţi e că FC Farul nu va promova în 2016.   


 
Iată şi câteva comentarii ale celor care au participat la sondaj, redate în ordinea postării lor:
 
„Nu, dar mi-aş dori. Nu îi văd în stare să reziste un campionat întreg. Sper să mă înşel însă şi să promoveze în cele din urmă.”
„Din păcate, nu cred că va promova. Sper să mă înşel, însă primăvara se anunţă grea, având în vedere contractele pe final ale multora dintre jucători.”
„La baraj doar…”
„Promovează”
„Cu jocul echipei din acest sezon, cu siguranţă vom promova”
„Eu cred că ne batem la promovare cu Dacia Unirea Brăila, cel puţin pentru locul doi! Restul sunt oraşe mici, fără susţinere, Călăraşi - nici comună, nici oraş”
„Dacă vor fi bani siguri, dacă vor fi sponsori serioşi şi potenţi, dacă vor mai veni patru jucători de certă valoare, atunci, sigur, da, va promova! Vedeţi că, totuşi, e vorba de dacă!”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii