Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 54% dintre respondenți cred că Farul Constanța va învinge CFR Cluj în meciul de la Ovidiu

ro

16 Jan, 2023 00:00 2471 Marime text

 
  • Echipa de pe litoral a reușit o primă parte de campionat foarte bună, încheind anul 2022 pe primul loc, cu cea mai mare forță ofensivă din Superligă, dar și cu multe alte realizări în joc.
 
Mai sunt puține zile până la primul meci oficial din noul an al liderului Superligii, Farul Constanța, în care „marinarii“ vor întâlni tocmai echipa de pe locul secund, CFR Cluj, campioana în exercițiu a României!
 
Partida contează pentru etapa a 22-a a campionatului și se joacă luni, 23 ianuarie, de la ora 20.00, pe arena principală a bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu. Cele două formații sunt despărțite în clasament de numai un punct (45 - 44). În tur, Farul s-a impus la Cluj-Napoca cu 3-1 (A. Pitu 35, L. Munteanu 63 și 88 / Malele 10 - penalty), astfel că meciul de acum este așteptat cu mare interes. Confruntarea deschide o serie de foc în noul an pentru formația de pe litoral, care întâlnește, în ordine, în primele trei meciuri din Superligă din 2023 CFR Cluj, FCSB (locul 3, cu 38 de puncte) - în deplasare și Universitatea Craiova (locul 5, cu 38 de puncte) - pe teren propriu. 
 
Echipa de pe litoral a reușit o primă parte de campionat foarte bună, încheind anul 2022 pe primul loc, cu cea mai mare forță ofensivă din Superligă (42 de goluri marcate), dar și cu multe alte realizări în joc (atât colective, cât și individuale), care vin în sprijinul luptei pentru titlu a „marinarilor“. 
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța a lansat sondajul de opinie cu întrebarea: „Cum credeți că se va încheia meciul Farul Constanța - CFR Cluj, din prima etapă a anului 2023 în Superligă?“.



Duminică, 15 ianuarie, la închiderea sondajului, 54% dintre respondenți votaseră „Cu victoria Farului“, 30% optaseră pentru „Cu victoria echipei clujene“, iar restul de 16% merseseră pe un rezultat de egalitate.    
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Sondaj de opinie
Cum credeți că se va încheia meciul Farul Constanța - CFR Cluj, din prima etapă a anului 2023 în Superligă?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii